Viewed 54 times 2 Answers
2 Reply
وقتی پروگرمی اویلبل هست ینی در لحظه میتونید براش اپلای کنید. منتهی dli به زمانبندی ویزا اصلا توجهی نداره و این به عهده خودتون هست. بعضا پروگرمی ممکنه تا زمان بسیار کمی قبل از شروع هم همچنان باز بمونه و وقتی برای دریافت ویزا نمونده باشه. ۴ ماه زمان به نسبت کمیه اما اگر خوش شانس باشید بهش میرسید. منتهی نرسید هم تقریبا همه جا امکان دیفر کردن به ترم بعدرو در اختیارتون میذارن، حالا هرکدوم تحت شرایط خودشون که قاعدتا تو وبسایتشون توضیح جامع داده شده
2021-09-01 13:03:00
اره بابت دیفر کردن بهشون ایمیل دادم و منتظر جوابم خودمم فکر میکنم زمان کوتاهیه و اگر به اینتیک بعدی دیفر نشه مشکل ساز میشه
2021-09-01 13:11:00

Similar Question:
#توی سایت

ی داشتم توی سایت دیوار اگهی هایی هست مبنی بر اعطای مدرم از دیپلم تا دکتری مورد تایید wes دارای ریز نمرات قابل ترجمه وغیره خواستم ببینم ایا کسی اطلاعی داره در رابطه با اینا میشه از اینا استفاده کرد واسه پذیرش ممنون اگه کسی راهنمایی کنه
2021-09-01 11:42:00 #Canada [ریز نمرات] ویزایدانشجویی

من تهران هستم ، ۲۴ سالمه و دانشگاه رو بعد از ۵ ترم ول کردم ، الان مدرک دیپلم کامپیوتر دارم، ۴ سال هم تو حوزه IT کار کردم توی شرکت معتبر ، الان سرباز هستم ولی به زودی که تموم بشه میخوام پاسپورت بگیرم و اقدام کنم برای Diploma توی رشته ی تحصیلیه Computer Information Systems Administration برای کالج BCIT ، برای سپتامبر امسال که نمیرسم اقدام کنم ولی حتما میخوام برای دوره ی بعدی که September 2022 شروع میشه اقدام کنم ، برادر من هم توی ونکوور و همون نزدیک BCIT زندگی میکنه و ۱۱ ساله اونجاست و از نظر مسک
2021-04-19 11:48:00 #Canada

دانشگاهی که ازش پذیرش گرفته بودم و برای ویزا اپلای کردم باهاش شهریه هاشو الان خیلی کشیده بالا حدود ۲۰هزار دلار افزایش داده برای اون رشته ای که من پذیرش گرفتم اگر رشته مرتبط باشه اما دانشگاه رو تغییر بدم شانس ویزام رو کاهش میده؟
2021-10-09 05:20:00 #Canada